Egy könyvkiadó története:
Amiért kiadta prof. Badiny Jós Ferenc könyveit, ezért elrabolták a nyomdáját és földönfutóvá tették a saját hazájában.
dr. Horváth József

Nem az a kérdés, hogy én buddhista vagyok-e, vagy sem, hanem az, hogy amit megértesz belőlem az buddhista-e, vagy sem.
dr. Horváth József

Egy pokoli történet

Buddhista Misszió Magyarországi
Árya Maitreya Mandala Egyházközösség

A magyarországi Buddhista Misszió, hazánk legrégebben működő buddhista egyháza. Több mint fél évszázada találkozóhelye mindazoknak, akik a Kelet szent tudásában egyetemes emberi értékeket látnak, és megkísérlik ezeket a kincseket önmagukban is felszínre hozni.

Az egyházközösség a Láma Anagarika Govinda által alapított nyugati buddhista rendhez, az Árya Maitreya Mandalához csatlakozott.

A történet szereplője a Buddhista Misszió, a magyarországi Arya Maitrea Mandala Egyházközösség ügyvivője és papja volt.

Az Orient Press Könyvkiadó ügyvezetőjének, dr. Horváth Józsefnek a története:

www.korruptorszag.blogspot.hu

  A google-ba beírva : Badiny Jós Ferenc Orient Press - megtalálod az összes kiadott Badiny Jós Ferenc könyveinek kiadói linkjét!
2000 után más kiadó adta ki őket újra!

A C(w)ikipédia-n található adatokat ki kellett egészíteni az Orient Press Könyvkiadó által kiadott könyveivel, mert ezeket "kifelejtették".
Három éve én magam beregisztráltam, mert láttam, hogy Prof. Badinyi Jós Ferenc általunk kiadott könyveiből egyetlen darab sem volt felsorolva. Pótoltam a szerkesztés résznél a könyvek címeit, az évszámokat, és a kiadó nevét is.

Mi még akkor adtuk ki a könyveit, amikor azokat senki nem vállalta fel az országban! Viszont az, hogy más kiadó később felvállalta, - mikor már tőlünk elrabolták az annunakik a nyomdánkat, - az azt mutatja, hogy nem is olyan "vitatott munkásságú", ahogy azt írták róla a halála után!
 
 A bizonyíték: (kattints a szövegre)  
www.korruptorszag.blogspot.hu